2018:
• Sargon startar sin första Grand Prix I Hammarö i April.
• Startar även Grand Prix Kür på 67,5 %.
• Strax därefter gör han sin andra Grand Prix i Borås och kvalar till senior SM.
• Vi gör vårt livs ritt hittills på Strömsholm i Grand Prix och landar på 11e plats och kvalar till Final.
• Aretos fortsätter att göra stabila rundor i Inter II på 66 %.

2017:
• Aretos gjorde sina första starter i Intermediere II. Resultat upp till 66% i Lövsta future challange.
• Sargon gjorde även han stabila starter upp till Intermediere II med 65 %.

2016:
• Sargon startar Internationell U25 GP Kur i Sint Joosland
• Sargon uttagen i landslagstruppen U25 som sponsras av Leksands Knäckebröd
• Sargon 3e placerad i Lövsta future Challenge Inter II med 66% i Everlöv
• Dalhems Aretos segrar i Intermediere I Kur på 70% i Norrköping
• Dalhems Aretos segrar i Intermediere I på 69% I Holland
• Dalhems Diomedes topp tio med 70% i Lilla rundan på Internationella tävlingarna i Sint Joosland i Holland.

2015:
• Red Finalen i Lövsta future challange på Friends Arena
• Dalhems Diomedes placerar sig 3:a i Norge Intermediaire I Kür med 70 %.
• Dalhems Diomedes ingår i i SM laget för Dalarna som tar brons i lag SM på Strömsholm.
• Tar emot Ulla Håkanssons Ajax stipendium i Falsterbo
• Dalhems Aretos gör sin första internationella start med 67 % i Intermediaire I på Malmö City Horse Show. Han vinner även ett kval i Dressyrringens Intermediaire kürcup på 70 % i Laholm.
• Sargon startar sin första internationella U25 GP på Malmö City Horse Show.
• Santorini debuterar i Intermediare II i Holland och kvalar till finalen i Dressyrringens Intermediaire kür cup.

2014:
• Red min första internationella start på Dalhems Diomeds i Holland. I lilla finalen red vi ihop 65 % i Interdemdiaire I.
• Dalhems Diomedes vann de individuella starterna i lilla rundan på Lag SM på Öland.

2011: :
• I mars var jag en av tre dressyrryttare som tog emot ungdomsstipendium från Göteborg horse show. Stipendiet gjorde det möjligt för mig att resa till Adelinde i Holland under hösten.
• Med LT Lionheart segrade vi i FEI Juniorprogram med 65,5 %
• Segrade och placerade oss i S:t George på 66,6 % och kvalade därmed till YR-SM på Strömsholm.
• SM-Final med LT Lionheart
• I Holland debuterade jag i Intermediere I med en 3:e placering tillsammans med LT Lionheart.
• Två 2:a placeringar 66 % i M2 i Holland med Sargon
• Var med och spelade in träningsvideos till Adelindes hemsida med mina båda hästar.